Gold Underworld United Medallion - Badali Jewelry - Necklace
Gold Underworld United Medallion - Badali Jewelry - Necklace
Gold Underworld United Medallion - Badali Jewelry - Necklace
Gold Underworld United Medallion - Badali Jewelry - Necklace
Gold Underworld United Medallion - Badali Jewelry - Necklace
Gold Underworld United Medallion - BJS Inc. - Necklace

Златен подземен медалјон

редовна цена $1,109.00 Продажна цена $919.00 Спаси $ 190.00
/

Судот на мртвите е приказна за војната меѓу Рајот и Пеколот, еден дивјачки конфликт што гори разурнувачки бес што се заканува дека еден ден ќе го потроши целото создание. Само Смртта стои помеѓу овие катаклизмички сили. Барајќи да се воспостави рамнотежа во задгробниот живот, Смртта и неговите фракции на Спирит, Боун и Телс стојат заедно до Рајзинг, Освојување и Владеење.

Обединетиот медалјон на подземје ги комбинира симболите од трите фракции на подземјето: коска, месо и дух. Медалјонот беше фалсификуван како симбол на верност кон Судот на мртвите и се носи како сигил за станарите што ги сака дворот; Рамнотежа, лојалност и индивидуалност.

детали за: Приврзокот Underworld United има должина од 32.5 mm, вклучувајќи кауција, ширина 25.8 mm и дебелина 2.2 mm. Приврзокот тежи приближно 6.4 грама. Задниот дел на приврзокот е текстура и е жигосан со ознаки на нашите креатори, авторски права и содржина на метал.

Опции за метал: 14к жолто злато, антички 14к жолто злато, 14к бело злато или антички 14к бело злато. 14к бело злато паладиум (без никел) е достапно по обичај опција, ве молиме контактирајте не за детали.

Опции за синџири: 24 "долг позлатен ланец на тротоари, 24" долг нерѓосувачки челичен ланец на тротоари, 18 "долг 14к синџир од јаже со жолто злато (дополнителни 175.00 УСД), или синџир со јажиња од бело злато од 18 „долги 14к (дополнителни 175.00 УСД). Дополнителни ланци се достапни на нашата страница за додатоци.

Достапно и во сребро - Кликни тука.

ПакувањеОваа ставка доаѓа спакувана во кутија за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.

*Ве молиме имајте предвид: сите нарачки што содржат златни предмети ќе бараат потврда на идентитетот. Ве молиме погледнете го нашиот Политики за чување за дополнителни информации.*


Обединетиот медалјон на подземјето е лиценциран со Sideshow Collectibles како официјален накит Court of the Dead.

Вие исто така може да се допаѓа