Shash Glyph Pin - Badali Jewelry - Pin
Shash Glyph Pin - Badali Jewelry - Pin
Shash Glyph Pin - Badali Jewelry - Pin

Шин Глиф Пин

редовна цена €61,95
/

Глифите се симболичен јазик од Архива на Бура серија на Брендон Сандерсон. Секој од глифите е поврзан со специфичен Хералд, скапоцен камен, суштина, фокус на телото, сопственост на душата и божествен атрибут.

Шаш е поврзан со Хералд Шалаш'Елин, Хералд на крвта и ќерка на Хералд Језриен, Таткото. Скапоцен камен е гранат, суштината е крв, фокус на телото Коса, одлични својства на крв и течности без масло, и божествени атрибути на креативни и искрени. Се верува дека Шаш е поврзан со Светлобразите, наредба на Витезите Радијанти кои ги користеле осветлувањето и трансформацијата на Surgebindings. Додека бил роб, Каладин бил обележан со глифот Шаш на челото, означувајќи го како опасен.

детали заИглата Лајтвер е сребро со антички завршеток и вклучува игла со никел и поплочена спојка за расејување со никел. Шашот е долг 25.5 mm, 24.2 mm во најшироката точка и 1.9 mm дебел. Пинот Шаш е тежок 5.2 грама, а задниот дел на глифот е текстура и е жигосан со ознаки за нашите автори, авторски права и содржина на метал - стерлинг.

Достапно и во црвено-емајлиран сребро - кликнете овде за да видите.

ПакувањеОваа ставка е спакувана во кутија за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Mistborn®, The Stormlight Archive® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel, LLC.

Вие исто така може да се допаѓа