Bridge Four Badge Pin - Enameled Bronze - Badali Jewelry - Pin
Bridge Four Badge Pin - Enameled Bronze - Badali Jewelry - Pin
Bridge Four Badge Pin - Enameled Bronze - Badali Jewelry - Pin
Bridge Four Badge Pin - Enameled Bronze - BJS Inc. - Pin

Bridge Four® Badge Pin - Емајлирана бронза

редовна цена $33.00
/

Мостците ја имаа најопасната должност во армијата на високиот кнез Садеас. Екипите на мостот беа принудени да носат големи, подвижни мостови за војниците да ги преминат засеците на Разбиените рамнини за време на битката.

Значката Bridge Four® е дизајнирана од Каладин. Ги комбинира хиероглифите Vev, што значи број четири, и глифот Gesheh, што значи мост, и е стилизиран да личи на мост што се протега низ бездна. Инспирирана од Архива на Бура серијал од Брендон Сандерсон.

детали за: Симболот Bridge Four® е жолта бронза со сина емајлирана боја. Симболот мери Долг 24.2 мм, најширока 18.5 мм и дебел 1.7 мм. Симболот тежи 3.7 грама, а задниот дел од шармот е текстура и е жигосан со ознака на нашите креатори и авторски права.

стил: Игла Лапел со сребрена боја игла распрскувач на спојката назад или вратоврска лента со сребрена боја вратоврска назад.

Достапно и со антички завршеток - Кликни тука - во сребро - Кликни тука - или емајлиран сребро - Кликни тука.

ПакувањеОваа ставка е спакувана во сатенска торбичка за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Mistborn®, The Stormlight Archive®, Bridge Four® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel Entertainment LLC.


Ј527 Ј528

Вие исто така може да се допаѓа