Tanat Glyph Pin - Bronze - BJS Inc. - Pin
Tanat Glyph Pin - Bronze - BJS Inc. - Pin

Танат глиф игла - бронза

редовна цена $35.00
/

Глифите се симболичен јазик од Архива на Бура серија на Брендон Сандерсон. Секој од глифите е поврзан со специфичен Хералд, скапоцен камен, суштина, фокус на телото, сопственост на душата и божествен атрибут.

Глифот Танат е поврзан со Хералд Таленелат'Елин и скапоцениот камен Топаз. Неговата суштина е Talus и има фокус на телото на Коска. Својствата на Танат за Soulcasting се Карпа и Камен. Нејзиниот примарен божествен атрибут е Доверлив, а неговиот секундарен атрибут е Снаодлив. Танат е поврзан со Stonewards, пешадијата и копнените трупи на Knights Radiant кои се познати како најдобрите војници. Нејзината асоцијација за број е 9. Танат е збор за девет, а глифот може да се напише така што значи.

Детали за: Глифот Танат е жолт бронзен, рачно завршен со боја на топаз емајл и достапен како игла за ревер или вратоврска. Должината на Танат е 21.3 mm, најшироката точка 24.3 mm и дебелината е 1.7 mm. Иглата Танат тежи 3.1 грама. На задната страна на глифот има печат со ознаката на нашиот производител, авторски права и метална содржина - бронза.

стил: Игла Лапел со сребрена боја игла распрскувач на спојката назад или вратоврска лента со сребрена боја вратоврска назад.

Достапно и во сребро - Кликни тука - и емајлиран сребро - Кликни тука.

ПакувањеОваа ставка е спакувана во сатенска торбичка за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.

 


Mistborn®, The Stormlight Archive®, Bridge Four® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel, LLC. 

Вие исто така може да се допаѓа