Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace

Приврзок Tanat Glyph - Емајлирано сребро

редовна цена $79.00
/
1 преглед

Глифите се симболичен јазик од Архива на Бура серија на Брендон Сандерсон. Секој од глифите е поврзан со специфичен Хералд, скапоцен камен, суштина, фокус на телото, сопственост на душата и божествен атрибут.

Глифот Танат е поврзан со Хералд Таленелат'Елин и скапоцен камен Топаз. Нејзината суштина е Талус и има фокус на телото на Коската. Сопствените својства на Танат се Сок и Стоун. Неговиот примарен божествен атрибут е зависен, а секундарниот атрибут е снаодлив. Танат е поврзан со Стоунвардс, пешадија и копнени трупи на Витези Радијанти, кои се познати како најдобри војници. Неговата асоцијација на броеви е 9. Танат е збор за девет, а глифот може да се напише дека значи.

Детали за: Привезокот Stonewards е сребро и рачно обработен со боја на топаз емајл. Знакот Танат е долг 25.3 мм вклучувајќи ја кауцијата, 24.3 мм на најшироката точка и дебел 1.7 мм. Глифот Танат тежи 4.1 грам. Задниот дел на приврзокот е со текстура и печат со ознака на нашиот производител, авторски права и метална содржина - фунта.

Опции за синџири: 24 "долг нерѓосувачки челичен ланец за тротоари, 24" црн кожен кабел (дополнителни 5.00 УСД), или ланец кутија од 20 "1.2 мм сребро (дополнителни 25.00 УСД). Дополнителни синџири се достапни на нашата страница за додатоци.

Достапно и сребро - кликнете овде за да видите.

Пакување: Оваа ставка е спакувана во кутија за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Mistborn®, The Stormlight Archive®, Bridge Four® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel, LLC. 
Коментари од купувачи
5.0 Врз основа на 1 прегледи
5
100% 
1
4
0% 
0
3
0% 
0
2
0% 
0
1
0% 
0
Напиши Преглед

Ви благодариме што доставивте преглед!

Вашиот придонес е многу ценет. Споделете го со вашите пријатели за да можат да уживаат и во тоа!

Прегледи за филтрирање:
GH
08/16/2022
Гидеон Х.
Соединети Држави

одличен

Го добив токму она за што платив.