Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace

Медалјон Легенда за петте прстени

редовна цена $55.00
/
1 преглед

Во соработка со Fantasy Flight Games, уметникот за накит Бадали е возбуден што ви го носи медалјонот Легенда за петте прстени.

детали за: Медалјонот L5R е изработен од античка жолта бронза и ги има петте симболи на прстенот. Приврзокот со пет прстени има должина од 43.1 мм, широк 38.3 мм и 2.9 мм на најгустата точка. Медалјонот Пет прстени тежи приближно 24.8 грама. Задниот дел на приврзокот е со текстура и печат со нашите авторски права и ознака на креаторите.

Опции за синџириДолг синџир за рабници од нерѓосувачки челик 24" или долг црн кожен кабел од 24" (дополнителни 5.00 долари). Дополнителни ланци се достапни на нашата страница за додатоци.

ПакувањеОваа ставка е спакувана во кутија за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.

© Fantasy Flight Games “Legend of the Five Rings ™” и ликовите и местата во нив создадени од Fantasy Flight Games се авторски права и заштитни знаци на Fantasy Flight Games под лиценца за Badali Jewelry Specialities, Inc. Сите права се задржани.

Коментари од купувачи
5.0 Врз основа на 1 прегледи
5
100% 
1
4
0% 
0
3
0% 
0
2
0% 
0
1
0% 
0
Клиент Фотографии
Напиши Преглед

Ви благодариме што доставивте преглед!

Вашиот придонес е многу ценет. Споделете го со вашите пријатели за да можат да уживаат и во тоа!

Прегледи за филтрирање:
MS
11/15/2021
Метју С.
Соединети Држави Соединети Држави

Приврзокот L5R е навистина кул!

Овој приврзок со елементите L5R изгледаше навистина кул, но потоа го примивте и го видовте лично, беше уште покул. Има речиси светло огледален квалитет на него, така што некако се рефлектира и станува сјаен кога ќе ја фати светлината на вистински начин. Го сакам тоа! Ве молиме, направете ги и 7-те L5R clan mon логоа како приврзоци! Веднаш би купил приврзок L5R Lion Clan ако го направите! ^_^

Преглед на медалјонот за накит на Бадали Легендата за пет прстениПреглед на медалјонот за накит на Бадали Легендата за пет прстениПреглед на медалјонот за накит на Бадали Легендата за пет прстени

Вие исто така може да се допаѓа