ARKENSTONE™ Necklace - BJS Inc. - Necklace
ARKENSTONE™ Necklace - BJS Inc. - Necklace
ARKENSTONE™ Necklace - BJS Inc. - Necklace
ARKENSTONE™ Necklace - BJS Inc. - Necklace
ARKENSTONE™ Necklace - BJS Inc. - Necklace
ARKENSTONE™ Necklace - Badali Jewelry - Necklace
Sterling Silver Box Chain option for Arkenstone Necklace

АРКЕНСТОН ™ ecердан

редовна цена $49.00
/

Смауг, еден од последните големи змејови на Средната земја, ја ограбил Осамената планина од кланот Дурвен Лонгберд, тврдејќи дека има богатства. Меѓу овие богатства за кои се тврди беше Аркенстон, Срцето на планината.

детали за: Овој ѓердан е опремен со Аркенстон, споен во ноктот на Смауг. Neckердан од ножот на змеј е тродимензионален и е излеан во сребро. Аркенстон е 10 мм кристална сфера. Приврзокот за канџи е со должина од 26.7 мм, ширина 12.6 мм и дебелина 12.3 мм. Theерданот тежи 2.1 грам во сребро.

Опции за синџири24 "долг ланец на тротоари од не'рѓосувачки челик или 20" долг сребрен синџир од 1.2 мм кутии (25 долари). Дополнителни ланци се достапни на нашата страница за додатоци.

Достапно и во злато - кликнете овде за да видите.

За да видите соодветни обетки - Кликни тука.

ПакувањеОваа ставка доаѓа спакувана во кутија за накит со картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Официјално лиценциран накит „Господарот на прстените“ и „Хобит“ со претпријатија од Средна земја„Аркенстон“, „Смауг“, „Средна земја“, „Митрил“, „Хобит“ и Господарот на прстените и ликовите, предметите, настаните и местата во нив се заштитни знаци на Middle-earth Enterprises, LLC кои се користат под лиценца by Накит Бадали. Сите права се задржани.

Вие исто така може да се допаѓа