Tanat Glyph - Bronze - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph - Bronze - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph - Bronze - BJS Inc. - Necklace

Танат Глиф - Бронза

редовна цена $39.00
/

Глифите се симболичен јазик од Архива на Бура серија на Брендон Сандерсон. Секој од глифите е поврзан со специфичен Хералд, скапоцен камен, суштина, фокус на телото, сопственост на душата и божествен атрибут.

Глифот Танат е поврзан со Хералд Таленелат'Елин и скапоцен камен Топаз. Нејзината суштина е Талус и има фокус на телото на Коската. Сопствените својства на Танат се Сок и Стоун. Неговиот примарен божествен атрибут е зависен, а секундарниот атрибут е снаодлив. Танат е поврзан со Стоунвардс, пешадија и копнени трупи на Витези Радијанти, кои се познати како најдобри војници. Неговата асоцијација на броеви е 9. Танат е збор за девет, а глифот може да се напише дека значи.

Детали за: Глифот Танат е жолто бронзена и рачно завршена со емајл боја на топаз. Таната е со должина од 35.2 mm, вклучувајќи ја и кауцијата, 33.7 mm во најшироката точка и 2.8 mm дебелина. Глифот Танат тежи 9.9 грама. Задниот дел на глифот е обележан со ознаки на нашите креатори, авторски права и метална содржина - Бронза.

ОпцииNердан со синџир за јажиња од не'рѓосувачки челик долг 24 "или синџир со клучеви со прстен со никел. Дополнителни ланци се достапни на нашата страница за додатоци.

Пакување: Приврзокот доаѓа спакуван во сатенска торбичка за накит. Вклучува картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Mistborn®, The Stormlight Archive® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel, LLC.

Вие исто така може да се допаѓа