Ishi Glyph - Bronze - Badali Jewelry - Necklace
Ishi Glyph - Bronze - Badali Jewelry - Necklace
Ishi Glyph - Bronze - Badali Jewelry - Necklace

Иши Глиф - Бронза

редовна цена $39.00
/
1 преглед

Глифите се симболичен јазик од Архива на Бура серијал од Брендон Сандерсон. Секој од глифите е поврзан со специфичен Хералд, скапоцен камен, суштина, фокус на телото, сопственост на душата и божествен атрибут.

Иши е поврзан со Хералд Иши'Елин, Хералд на Семоќниот и на Среќата. Скапоцен камен е Хелиодор, суштината е Синус, фокусот на телото е Месо, својствата на душата се месо и месо, а божествените атрибути се побожни и водечки. За Иши се верува дека е поврзан со Бондсмитс, поредок на Витезите Радијанти кои користеле приврзаност и напнатост Surgebindings.

детали за: Глифот Иши е жолто бронзен и е завршен со берило-жолта емајл боја. Иши е долг 42 мм, вклучително и кауцијата, 34.2 мм на најшироката точка и 2.5 мм дебелина. Глифот Иши тежи 10.3 грама. Задниот дел на глифот е обележан со ознаки на нашите креатори, авторски права и метална содржина - Бронза.

ОпцииNердан со синџир за јажиња од не'рѓосувачки челик долг 24 "или синџир со клучеви со прстен со никел. Дополнителни ланци се достапни на нашата страница за додатоци.

Пакување: Приврзокот доаѓа спакуван во сатенска торбичка за накит. Вклучува картичка за автентичност.

производствоНие сме компанија по нарачка. Вашата нарачка ќе се испрати за 5-10 работни дена, ако производот не е на залиха.


Mistborn®, The Stormlight Archive®, Bridge Four® и Brandon Sanderson® се регистрирани заштитни знаци на Dragonsteel, LLC. 
Коментари од купувачи
5.0 Врз основа на 1 прегледи
5
100% 
1
4
0% 
0
3
0% 
0
2
0% 
0
1
0% 
0
Напиши Преглед

Ви благодариме што доставивте преглед!

Вашиот придонес е многу ценет. Споделете го со вашите пријатели за да можат да уживаат и во тоа!

Прегледи за филтрирање:
MC
06/26/2020
Мелани Ц.
Соединети Држави Соединети Држави

Одличен приврзок за клучеви

Овој приврзок за клучеви изгледа одлично (точно како на сликата). Никогаш не сум разочаран од ништо купено од Бадали, и ова не беше исклучок. Го купив ова за мојот сопруг за Денот на таткото, и тој го сака.

Вие исто така може да се допаѓа